Klubben » Nyheter » NM Bane

NM Bane

25.06.2010

Anders Oddli tok i dag bronse under Junior NM bane 3000m.

De to beste tidene fra kvalifiseringen møttes til finale og 3 og 4 beste tid møttes til bronsefinale. Anders åpnet litt rolig og tapte terreng gjennom hele bronsefinalen, og lå nesten 4 sekunder bak da 2 runder gjenstod. En tøff avslutning sendte Anders 2 tideler foran og dermed bronsemedalje. Tiden i bronsefinalen er ny klubbrekord med 3.53,0. Vinner ble Phan Åge Haugård (gårsdagens suverene vinner av Junior NM tempo på Orkanger) foran TVK`s Adrian Stien.

I klasse M Senior stilte Jan Erlend Andersen på 4000m. Han startet tidlig og fullførte på ny klubbrekord med tiden 5.14,7. Det viste seg imidlertid at Jan Erlends tid var sterk for par etter par kom inn bak. Da det gjenstod 2 par ledet fortsatt Jan Erlend. I nest siste par stilte sølvmedaljevinneren fra gårsdagens tempo, Reidar Borgersen mot Kristian Meyer. Disse åpnet etter Jan Erlend, men halveis i løpet tok Borgersen føringen og avsluttet sterkt, og kom inn på 4.58. Meyer ble innkjørt av Borgersen og fikk da dragsug og motivasjon nok til å presse seg 3 små sekunder foran Jan Erlend. I siste par syklet begge rytterne raskere enn Jan Erlend. Nærmere semifinaleplass er det vanskelig å komme. En imponerende 5.plass var i langt over realistisk mål på forhånd:-)

Resultater kommer etterhvert her.  Reportasje i adressa kan du se her.