Klubben » Nyheter » Aktiviteter framover

Aktiviteter framover


29.06.2010

U6 Sverige 5-10.juli, Jotunheimen Rundt 9-10.juli, Valsøya Rundt 10.juli og fellestreninger juli.

Valsøya Rundt arrangeres i år lørdag 10.juli i ny trase. Se innbydelse her. Håper mange fra Orkla CK stiller her. Det er Veterancup for de ivrigste, men det er også turklasse for den som er mer mosjonist.

Fellestrening torsdag klokka 18.00 MX Sport. Turen går rolig oppover Lien-Svorkmo-Storås-Meldal-Svorkmo-Orkanger.

Fellestreninger juli måned: Ingen organiserte treninger. MEN, skal du ut å sykle på mandager-torsdager eller søndager, ta turen innom MX Sport (mandager og torsdager klokka 18.00, søndager klokka 11.00), så kan det hende at flere er på plass for å ta en tur. Greit å samles, trivelig å sykle sammen med noen.

Første fellestrening etter "ferien" blir mandag 2.august. Vi fortsetter med mandager, torsdager og søndager på landeveien. Terreng fortsetter med tirsdager. Viktig at folk møter opp, også på terrengtreningene.

Ungdommen reiser til Tidaholm sør i Sverige for å delta i U6 som starter mandag 5.juli og varer til og med lørdag 10.juli. Dette er et internasjonalt ritt med deltakelse fra Norge, Sverige, Danmark, Finlkand, Tyskland, Nederland med flere. Rittets hjemmeside kan du se her, og oversikt over etappene her. Påmeldte ryttere ser du her. Oppdateringer kommer som egen nyhet etterhvert.

Jotunheimen Rundt: 430km turritt, se her og 130km turritt, se her. Starter fredag/lørdag 9-10.juli. Orkla CK med flere deltagere på begge distansene. Rittets hjemmeside kan du se her. Oppdateringer kommer som egen nyhet etterhvert.