Klubben » Nyheter » Sykle for syke barn

Sykle for syke barn


09.07.2015

Roger Søreng Likvern er sykkel entusiast og sykler for Ottestad CK ved Hamar. Han syklet styrkeprøven Lillehammer – Oslo i juni. På fredag legger han ut på sitt eget sykkelprosjekt: ”Sykle for syke barn” der inntekten går til syke barn ved Rikshospitalet. Strekningen han sykler er Hammar – Trondheim – Hamar. Han har med seg noen følge sykelister på turen og egen sponsorbil. Underveis på turen får han følge av flere sykelister.
Turen starter på fredag 10/7 fra Vikingskipet, og de ankommer Trondheim lørdag ettermiddag 11/7. 
Søndag 12/7 går turen videre fra ORKANGER, gjennom Løkken Verk og opp til Oppdal. I den forbindelse hadde det vært supert hvis så mange sykelister som mulig hadde lagt Treningsøkta si til Søndag og deltatt i å sykle deler av turen sammen med han og teamet, og deltatt i prosjektet sykle for syke barn. Håper på stor interesse, det er meldt bra sykkel vær! 
Gå inn på F.B siden hans Rogers sykkelside, for å lese mer om prosjektet, det blir lagt ut oppdatering og bilder underveis på turen, hvor de er i løypa både på F.B siden og på Twitter.

Del forespørselen til så mange sykkel entusiaster som du kjenner i nærområdet til å bli med å sykle og støtte en veldig god sak, nemelig å gi syke barn en bedre hverdag til tross for sykdom og lange sykehusopphold!

 

https://www.facebook.com/pages/Rogers-sykkelside/707064829398915